09 Martie 2018Sursa: IGPR

“AMENZI” CU PETALE DE 8 MARTIE

Cu prilejul „Zilei Internaționale a Femeii - 8 Martie 2018”, polițiștii ilfoveni au desfășurat o acțiune de sancționare a doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic cu amenzi sub formă de flori.

 

Polițiștii au acționat pe drumurile principale în special în zonele foarte aglomerate ale județului, în punctele de acces în localitățile de la marginea capitalei.

Echipaje de poliție s-au regăsit pe Drumul Național 1 în apropierea stațiunii Snagov și a orașului Otopeni, pe Drumul Național 2 în  Voluntari dar și în cartierul Pipera.

De asemenea pe Drumul Național 3 în apropierea orașului Pantelimon, la intersecția Drumului Național 4 cu  Centura București precum și la intrarea în localitatea  Domnești, polițiștii ilfoveni au oferit flori participantelor la trafic.

Deși unele dintre şoferiţele oprite în trafic de poliţişti s-au speritat, iar unele chiar şi-au pregătit documentele pentru controlul de rutină, toate au rămas plăcut surprinse când li s-au oferit flori.

Totodata polițiștii ilfoveni le-au transmis tuturor doamnelor și domnișoarelor urări de sănătate, bucurii, fără evenimente rutiere şi o primăvară frumoasă.

Fişiere ataşate