09 Ianuarie 2018Sursa: ipjif

PRINS IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRŞIREA UNEI INFRACŢIUNI DE ÎNŞELĂCIUNE

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au prins în flagrant delict un bărbat, imediat după comiterea unei  infracțiuni de înşelăciune.

La data de 08 ianuarie a.c.,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au depistat în flagrant delict în municipiul Ploiești, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune.

Bărbatul a fost prins la scurt timp după săvârşirea  unei infracţiuni pe raza județului Prahova, de unde ar fi preluat o  ofertă de transport postată pe bursa transportatorilor și ar fi livrat marfă în valoare de 50.000 de euro în altă destinație decât cea stabilită cu firma expeditoare.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie  2017 – prezent, cel în cauză,  s-ar fi prezentat în mai multe rânduri la diverse societăţi comerciale și și-ar fi însușit marfa preluată.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru audieri.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propuneri de a se lua măsuri preventive.