RSS - https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/RSS - https://if.politiaromana.ro/ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ, RIDICATE DE POLIŢIŞTIhttps://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/tigari-de-contrabanda-ridicate-de-politisti2018-07-11 11:26:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/BĂRBAT REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRIhttps://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/barbat-retinut-pentru-contrabanda-cu-tigariÎn seara zilei de 09 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminlalitatii Economice din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov au organizat o acţiune de prindere în flagrant-delict a unui bărbat bănuit că transporta ţigări de contrabandă pe raza județului Ilfov.

]]>
2018-07-10 11:11:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/news/big_whatsapp_image_2018-07-10_at_11.08.34.jpeg
GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DIN DEPOZITE DESTRUCTURATĂhttps://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/grupare-specializata-in-furturi-din-depozite-destructurataÎn această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au prins în flagrant delict 7 persoane care au sustras o cantitate impresionantă de articole de încălțăminte dintr-un depozit din comuna Dobroești.

]]>
2018-07-09 10:30:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/news/big_whatsapp_image_2018-07-09_at_08.13.41.jpeg
ATENȚIE ȘOFERI - COD GALBEN DE PLOI ÎN ILFOVhttps://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/atentie-soferi-cod-galben-de-ploi-in-ilfovAvând în vedere avertizarea meteorologilor de intrare sub incidenţa CODULUI GALBEN de averse ce vor avea și caracter torential, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină în mai multe județe din sudul țării, valabilă în intervalul 08 iulie a.c., ora 11.00 – 10 iulie a.c., ora 21.00, polițiștii ilfoveni recomandă șoferilor: - să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic şi să ia în calcul faptul că spaţiul de frânare creşte substanţial atunci când carosabilul este umed. - pe timpul călătoriei cu autovehiculul, șoferii să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic. - în situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie, este necesară utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri. - să păstreze o distanţă mai mare faţă de autovehiculele care circulă în faţă, precum şi să evite acţionarea bruscă a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea acvaplanării. -în cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale. În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile! Nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi faceţi fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare. Drum bun !

]]>
2018-07-08 17:26:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/news/big_poza_ploi.jpg
Up-date/ PERCHEZIȚII LA PERSOANE SPECIALIZATE ÎN ÎNȘELĂCIUNI ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR https://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/up-date-perchezitii-la-persoane-specializate-in-inselaciuni-in-domeniul-constructiilorIeri dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au desfășurat o acțiune în scopul destructurării unei grupări specializate în înșelăciuni, care ar fi creat un prejudiciu mai multe de 300.000 de lei. Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițistii specializați în investigarea criminalității economice - Iflov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu ,au efectuat trei percheziții și au reținut pentru 24 de ore, un bărbat și o femeie. De asemenea în urma perchezițiilor efectuate polițiștii au ridicat în vederea recuperării prejudiciului 150.000 de lei și 7 autoturisme. Astăzi, Judecătoria Cornetu a dispus în cauză măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru femeia reținută și măsura arestului pentru o perioadă de 30 de zile pentru bărbatul reținut. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

]]>
2018-07-06 09:24:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/
PERCHEZIȚII LA PERSOANE SPECIALIZATE ÎN ÎNȘELĂCIUNI ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR https://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-la-persoane-specializate-in-inselaciuni-in-domeniul-constructiilorPolițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza județelor Ilfov și Galați, la locuințele a 3 persoane bănuite de înșelăciuni în domeniul construcțiilor

]]>
2018-07-05 09:26:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/
Buletin de presă 03.07.2018https://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-03-07-20182018-07-03 14:34:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/DOI BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE TENTATIVĂ DE FURT ADUȘI LA SEDIUL POLIȚIEI ILFOV PENTRU AUDIERIhttps://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/doi-barbati-banuiti-de-tentativa-de-furt-adusi-la-sediul-politiei-ilfov-pentru-audieri2018-06-29 14:38:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/Buletin de presă 28.06.2018https://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-28-06-20182018-06-28 09:23:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALSIFICAREA POLIȚELOR DE ASIGURARE ȘI ÎNȘELĂCIUNEhttps://if.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-la-persoane-banuite-de-falsificarea-politelor-de-asigurare-si-inselaciuneAstăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminlalității Economice din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au efectuat trei percheziții în București și Ilfov și au adus la sediul poliției pentru audieri, doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune.

]]>
2018-06-27 10:45:00https://if.politiaromana.ro/https://if.politiaromana.ro/files/