31 Mai 2017Sursa: IPJ Ilfov

POLIȚIȘTII ILFOVENI ALĂTURI DE COPII, CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE

Astăzi, începând cu ora 14.00, polițiștii din Ilfov au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, în Parcul Constantin Brâncoveanu, din localitatea Mogoșoaia.

Sub sloganul Sunt mic, dar sunt responsabil! , polițiștii au organizat pentru elevii din județul Ilfov concursuri constând în probe practice și teoretice. Scopul acestora a fost însușirea de către cei mici a principalellor reguli de circulație, precum și prevenirea implicării micuților în accidente rutiere.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost organizate standurile expoziționale cu tehnica folosită în mod curent de către polițiștii criminaliști și rutieri.

 

Copii au fost încântați, ca de fiecare dată, de prezența câinilor polițiști, care împreună cu conductorii lor au făcut demonstrații. Totodată, cei mici au fost impresionați de către polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale, care au realizat demonstrații de tactică adoptată în munca pe care o desfășoară și execiții de autoapărare.

 

Pe toată perioada manifestărilor, poliţiştii au distribuit pliante cu materiale preventive și au purtat discuții cu privire la măsurile preventive pe care ar trebui să le cunoască copiii pentru a evita riscul de a deveni victime ale diverselor fapte antisociale şi pentru a le dezvolta simţul dreptăţii, al cinstei și onoarei.

 

Polițiștii ilfoveni urează celor mici o copilărie frumoasă, plină de zâmbete, lumină și armonie!

La mulți ani, copii!

Galerie foto