27 Ianuarie 2023Sursa: IPJ ILFOV

BULETIN DE PRESĂ 27.01.2023

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 06.45, un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism, pe DN6, din orasul Bragadiru, din direcția București către Alexandria, iar cand a ajuns la KM 12+600 a surprins si accidentat o femeie de 61 de ani, care se afla in traversarea drumului public.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negtiv.        

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Bragadiru, sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă .

                                               

  •  

 

La data de 26 ianuarie, în jurul orei 22:39, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către angajatul unui spital, cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, care susține că a fost victima unui eveniment rutier în orașul Pantelimon, jud. Ilfov.          

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, care au stabilit faptul că la data de 26.01.2023, în jurul orei 09:00, o femeie, de 42 de ani,  a condus un autorturism pe strada Tepeș Vodă din orașul Pantelimon, județul Ilfov, iar la un momentdat, când a  efectuat manevra de mers înapoi, a lovit o femeie, de 27 de ani.          

În jurul orelor 19.00, l-a sediul Poliției Pantelimon, s-a prezentat conducătoare auto pentru a anunta evenimentul, comunicând totodată, că victima urmează sa se deplaseze la spital.   

Conducătoare auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.       

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,