05 Septembrie 2022Sursa: IPJ ILFOV

DEPISTAT ÎN TRAFIC DE POLIȚIȘTII RUTIERI DIN BRAGADIRU, FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, CU AUTO NEÎNMATRICULAT ȘI CU REZULTAT POZITIV LA CONSUMUL DE DROGURI.

În această dimineață, în jurul orei 8:49, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei, un autoturism a intrat într-un stâlp, iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului.

Polițiștii din Bragadiru au efectuat activități specifice, iar la scurt timp l-au depistat în localitatea Cornetu, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani

În urma verificărilor efectuate,  polițiștii din Bragadiru au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, că autoturismul este neînmatriculat, iar la testarea cu aparatul drug test, a fost evidențiat un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.